A A A

UWAGA!

W tym miesiącu nie płacimy za obiady w kwietniu.

O terminie dokonania wpłat za obiady zostaną Państwo poinformowani w odpowiednim czasie.

Drodzy Rodzice i pracownicy szkoły korzystający z obiadów,

Należność za nieprzyrządzone obiady w okresie zawieszenia zajęć będzie odliczona od kwoty opłat za obiady w miesiącu maju. Opłaty za kwiecień wielu z Państwa już dokonało, pozostałych prosimy o dokonanie w oznaczonym terminie i kwocie. Opłaty za żywienie w oddziale przedszkolnym sa naliczane z dołu i będą obejmowały faktyczną kwotę należną za żywienie w marcu.

PONIEDZIAŁEK 9.03.2020r.

ROSÓŁ Z MAKARONEM, BANAN

Skład: szponder wołowy, ćwiartka z kurczaka, marchew, por, pietruszka, seler, makaron wstążka, banany

 

WTOREK 10.03.2020r.

KOTLET SCHABOWY Z ANANASEM, ZIEMNIAKI, DUSZONA MARCHEWKA, KOMPOT

Skład: filet z kurczaka, ziemniaki, bułka tarta, jajka, mąka tortowa, marchew, olej rzepakowy, owoce mrożone, ananasy

 

ŚRODA 11.03.2020r.

KARTACZE, SURÓWKA Z MARCHEWKI ZE SŁONECZNIKIEM, KOMPOT

Skład: kartacze z mięsem, marchewka, por, jabłko, słonecznik, majonez, olej rzepakowy, owoce mrożone

 

CZWARTEK 12.03.2020r.

BIGOS, CHLEB, HERBATA Z CYTRYNĄ

Skład: karkówka, kiełbasa toruńska, kapusta kiszona, kapusta biała, olej rzepakowy, koncentrat pomidorowy, mąka tortowa, chleb, herbata czarna, cytryna

 

PIĄTEK 13.03.2020r.

RACUCHY, KAKAO, JABŁKO

Skład: mleko, mąka tortowa, jajka, drożdże, olej rzepakowy, kakao gorzkie, jabłka

Podkreślono składniki mogące wywołać alergię pokarmową  

UCZNIOWIE

OPŁATA ZA OBIADY ZA MIESIĄC KWIECIEŃ WYNOSI 18 x 2,50zł = 45 zł

PŁATNE DO 25.03.2020 NA NUMER KONTA:

80 8857 0002 3001 0100 0912 0001

W TYTULE PROSZĘ PODAĆ IMIĘ I NAZWISKO UCZNIA, KLASĘ I MIESIĄC, ZA KTÓRY DOKONYWANA JEST WPŁATA

 

PRACOWNICY

OPŁATA ZA OBIADY ZA MIESIĄC KWIECIEŃ WYNOSI 18 x 3,50zł = 63 zł

PŁATNE DO 25.03.2020 NA NUMER KONTA:

80 8857 0002 3001 0100 0912 0001

W TYTULE PROSZĘ PODAĆ IMIĘ I NAZWISKO I MIESIĄC, ZA KTÓRY DOKONYWANA JEST WPŁATA

PONIEDZIAŁEK 2.03.2020r.

ZUPA ŻUREK Z KIEŁBASĄ, BUŁKA, JABŁKO

skład: ziemniaki, szynka, kiełbasa toruńska, żurek, śmietana, marchewka, por, seler, pietruszka, bułka kajzerka, jabłko

 

WTOREK 3.03.2020r.

SZYNKA W SOSIE Z KASZĄ, OGÓREK, KOMPOT

Skład: kasza jęczmienna, szynka, mąka tortowa, marchewka, seler, pietruszka, ogórek, owoce mrożone, olej rzepakowy

 

ŚRODA 4.03.2020r.

PALUSZKI RYBNE Z ZIEMNIAKAMI, SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ, KOMPOT

Skład: paluszki rybne, ziemniaki, olej rzepakowy, olej słonecznikowy, kapusta kiszona, marchewka, owoce mrożone

 

CZWARTEK 5.03.2020r.

PIERŚ W SOSIE POMIDOROWYM Z RYŻEM, SURÓWKA Z KAPUSTY BIAŁEJ I MARCHEWKI, KOMPOT

Skład: ryż paraboliczny, filet z kurczaka, koncentrat pomidorowy, mąka tortowa, olej rzepakowy, marchew, cebula, kapusta biała, owoce mrożone

 

PIĄTEK 6.03.2020r.

MAKARON Z KIEŁBASĄ I KETCHUPEM, HERBATA Z CYTRYNĄ

Skład: makaron świderek, kiełbasa toruńska, ketchup, olej rzepakowy, cebula, herbata czarna, cytryna

Podkreślono składniki mogące wywołać alergię pokarmową